Klaus Iohannis și-a publicat programul prezidențial

0 142

 Președintele Klaus Iohannis a afișat, miercuri, programul prezidențial, care cuprinde obiectivele unui viitor mandat la conducerea țării. Câteva dintre subiectele elaborate în document sunt: „Fundația pe care ridicăm România normală, România sustenabilă, România europeană”.

Programul Prezidențial cuprinde zece capitole, împărțite în subcapitole, care vizează modernizarea României, simplificarea legilor, lupta împotriva corupției, politica de securitate națională și apărare a țării etc.

„Viziunea pe care eu o propun românilor este aceea de a construi împreună România normală. Acest document strategic oferă răspunsuri la întrebări esenţiale, precum ce ne definește ca națiune, cu ce ne identificăm în lume și în Europa, care sunt obiectivele naționale prioritare și ce avem de făcut pentru a le atinge. Vă invit să citiți Programul meu Prezidențial și să urmăriți, pe 27 octombrie, dezbaterea publică a viziunii mele pentru România Normală!”, a scris Președintele Klaus Iohannis, miercuri, pe Facebook.

Obiectivul principal vizat de președinte este revenirea României la normalitate.

„După trei ani marcați de criza statului de drept în care PSD a aruncat România, după o guvernare care a eșuat în toate domeniile esențiale – economic, social, politic și instituțional – este timpul să aducem împreună normalitatea în România.”, a subliniat Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a înaintat un apel către cetățeni, pentru a îl susține în câștigarea cursei pentru Cotroceni.

„Doar uniți vom depăși, în sfârșit, toate etapele de tranziție ale perioadei post-decembriste și vom începe dezvoltarea autentică a României. Prin votul vostru, România normală poate deveni proiectul întregii noastre generații de a ne îndeplini cel mai frumos vis, acela ca România din inimile noastre să devină realitate! Știu care sunt pașii de urmat și voi aduce alături de mine toate…

Citeste continuarea pe News 24

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata