Las Fierbinți Live pe Pro TV – Sezonul 16, episodul 1

Las Fierbinți revine cu sezonul 16 începând de astăzi, 10 septembrie 2019, de la ora 20:30. Unul din cele mai longevive seriale de comedie va putea fi urmărit din nou de telespectatori. Primul episod din noul sezon va fi cu siguranță urmărit de milioane de români, așa cum s-a întâmplat până acum în cele 15 sezoane.

Las Fierbinți, sezonul 16: Noi aventuri cu Aspirina, Firicel, Bobiță și Giani, numai la PRO TV

Aventurile continuă în comuna Fierbinți, unde Bobiță se ocupă din nou de micile învârteli de zi cu zi având aliați mai bine sau mai prost instruiți. Telespectatorii vor trece prin noi momente suprarealiste alături de Celentano, Firicel, Giani și Aspirina, câteva dintre personajele-cheie ale sitcomului.

„Telespectatorii să se aștepte că nu schimbăm nimic. Da, se schimbă aventurile prin care trec personajele, dar noi nu schimbăm nimic. Nu moare nimeni!”, a declarat Adrian Văncică, interpretul lui Celentano în serial, pentru protv.ro.

las fierbinți sezonul 16Mihai Bobonete, interpretul lui Bobiță, nu își explică fenomenul serialului în care joacă. Sursa foto: PRO TV

Las Fierbinți, un succes inexplicabil

Cel de-al 15-lea sezon Las Fierbinți s-a încheiat în ultima zi de joi din luna mai. Finalul serialului a avut o audiență pe măsura întregului sezon, semn că Las Fierbinți este un adevărat fenomen. 2,3 milioane de români au văzut finalul sezonului 15, asta însemnând o cotă de 15,7% share.

„Mulțumesc în numele echipei publicului atât de numeros. Este incredibil cum se simte din partea noastră toată această atenție asupra a ceea ce facem. Ne flatează și ne face să ne dedicăm în continuare. Ne simțim datori să ducem mai departe fenomenul Las Fierbinți, într-un nou sezon pentru toamnă, pentru care începem filmările foarte curând”, a declarat regizorul Dragoș Buliga văzând succesul uluitor al producției după atâția ani.

„E o enigmă ce se întâmplă cu serialul ăsta (…) Gândește-te că…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata