Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda se căsătoresc, dar n-au probleme cu banii. Cum a reușit socialistul să facă o mega-afacere cu numai 90 de lei


Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda se vor căsători civil în această lună iar banii pentru petrecerea care va avea loc într-un club din Capitală nu sunt deloc o problemă. Politicianul este un om de afaceri deosebit de abil, reușind cu numai 90 de lei să-și multiplice investiția de mai bine de 5.000 de ori. Afacerea pare a fi un model de reușită în țara noastră, pornind de la o investiție minimă dar valorificând la maxim momentul oportun.

Dacă din punct de vedere economic parlamentarul PSD Lia Olguța Vasilescu nu o duce deloc rău, din punct de vedere politic are din nou de suferit. Președintele Klaus Iohannis a respins din nou numirea acesteia în funcția de ministru al dezvoltării, iar Lia Olguța Vasilescu a anunțat că va face plângere penală împotriva Președintelui României.

Revenind însă la situația materială a viitorului soț, Claudiu Manda deține societatea Imoband Oltenia, fondată în 2011 de Claudiu și Adina Andreea Manda, fosta soție a politicianului.
La un an de la lansare avea active de 183000 lei, iar în 2013 valoarea activelor a crescut la 379000 lei, valoarea menținându-se aproximativ la același nivel până în prezent. Mai mult, firma are datoriile totale mai mari ca activele.
În 2014, Andreea Manda părăsește societatea, în locul ei fiind cooptat, cu 2,5% din părțile sociale, un anume Florin Cătălin Tabacu care este numit și administrator, relatează lumeapolitica.ro.
Investiție multiplicată de 5555 ori
Pe 23 martie 2015 Claudiu Manda reușește afacerea extrem de profitabilă pentru un român obișnuit.

Socialistul Manda participă cu 90 de lei, prin firma sa Imoband Oltenia, la majorarea capitalului social al Scai Agro Holding SRL, o societate deținută până la acel moment de un unic…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata