Liderul UDMR, după discuţia cu Ludovic Orban, pe moţiune: ” Ei, Opoziția, nu vor sau nu pot sau nu sunt pregătiți să guverneze”

0 99

Preşedintele UDMR Kelemen Hunor a avut, marţi, o discuţie cu şeful PNL, Ludovic Orban, cu două zile înainte de votul moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă. Liderul UDMR afirmă că şansele moţiunii sunt minime, pentru că distanţa în voturi este foarte mare, pentru a fi adoptată.

Kelemen Hunor a declarat pentru MEDIAFAX că a discutat cu președintele PNL, Ludovic Orban, despre șansele moțiunii de cenzură și i-a spus care este concluzia sa, matematic și politic.

„Matematic, nu putem schimba situația în acest moment, pentru că nu avem cum, nici noi, nici cu noi, nici fără noi. Distanța în voturi, până la 233, este foarte mare iar, pe de altă parte, nu există o ofertă de guvernare, de echipă guvernamentală, iar dacă vrei să convingi oamenii, trebuie să vii cu o ofertă. Chestiunea cu să dăm jos Guvernul și apoi mai vedem chiar nu funcționează nici cu cea mai bună intenție, pentru că dacă vrei să dai jos Guvernul înseamnă că și vrei să guvernezi. Dacă vrei să guvernezi, înseamnă că ai totul pregătit, dar nu există un premier, nu există o listă de miniștri, fiecare partid din opoziție are câte un program de guvernare, dar nu este unul al opoziției, nu se vede care este majoritatea cu care poți merge la Iohannis”, a spus Hunor.

El a continuat: „Din punctul meu de vedere, concluzia nu poate fi alta decât că ei, Opoziția, nu vor sau nu pot sau nu sunt pregătiți să guverneze”, a mai spus Kelemen.

Citeşte şi: Secureanu vrea să o ducă pe „Vrăbi” în Italia, de Sărbători. Instanța e de acord, DNA se opune. Prima ieșire din țară, după ce a fost acuzat că a delapidat Spitalul Malaxa cu 2 milioane de lei

Post-ul Liderul UDMR, după discuţia cu Ludovic Orban, pe moţiune: ” Ei,…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

x