Lidia Vadim Tudor se retrage din partidul înființat de tatăl său


Fiica lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia Vadim Tudor, a decis să se retragă din Partidul România Mare (PRM), înființat de tatăl său, și arată că ce se întâmplă acum în formațiunea politică ține mai mult de zona penală a legii, decât de cea politică. 

Fiica lui Vadim Tudor este nemulțumită că actuala conducere a partidului a făcut o alianță cu Partidul România Unită (PRU), înființat de Sebastian Ghiță. Astfel, ea a luat decizia să părăsească PRM.

„Acum mai bine de o lună de zile, am trimis o declaraţie către toate organizaţiile PRM, în care mi-am anunţat retragerea din partid. Am spus atunci că doresc ca acest partid să participe la alegerile care urmează şi să ajungă din nou acolo unde îi este locul, în Parlament. Cred în continuare că acest partid poate ajunge singur acolo, fără să fie oferit pe tavă unor indivizi care nu doar că nu au dreptul moral să facă asta, dar pe care nici măcar legea nu îi recunoaşte”, a transmis Lidia Vadim Tudor într-un comunicat.

CITETEȘTE ȘI: Inna e cu ochii pe „Exatlon”! Unul dintre dansatorii ei favoriți s-a înscris în competiție pentru 50.000 de euro

 

Post-ul Lidia Vadim Tudor se retrage din partidul înființat de tatăl său apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata