Lilla Debelka – realeasă în funcţia de preşedinte PSD Diaspora

0 99

Lilla Debelka a fost realeasă, cu unanimitate de voturi, în funcţia de preşedinte PSD Diaspora pentru un mandat de patru ani.

"Oriunde aţi fi, pe noi vă puteţi baza. Alături de PSD Diaspora, veţi afla că, deşi românii de pretutindeni sunt departe de ţară, ţara nu este deloc îndepărtată de ei!'', a declarat Lilla Debelka, potrivit unui comunicat transmis luni AGERPRES.

La şedinţa de alegeri, care a avut loc sâmbătă, au participat reprezentanţii PSD Diaspora din 14 ţări. La eveniment au fost prezenţi Codrin Ştefănescu, secretar general al PSD, Maria Lazăr, secretar general al OFSD, şi Rafael Mario Ilie, consilier de stat şi consilier al secretarului general al PSD.

Potrivit sursei citate, în cadrul şedinţei, pe lângă reconfirmarea conducerii, s-a prezentat şi activitatea organizaţiilor pe anul 2018 şi au avut loc discuţii cu reprezentanţii din cele 14 ţări, "prin care s-au găsit soluţii la problemele întâmpinate de românii din diferitele state de reşedinţă", trasându-se, de asemenea, obiective pentru îmbunătăţirea activităţii filialelor din străinătate. AGERPRES/(AS – autor: Dana Piciu, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Adrian Dădârlat)

Citeste continuarea pe Agerpres.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata