Lista completă a concurenților emisiunii Ferma de la PRO TV

Emisiunea ”Ferma”, ce va difuzată pe PRO TV și-a desemnat cei 18 concurenți-vedete. Reality-show-ul revine în forță, iar acum puțin timp trustul a informat care sunt curajoșii care se vor lupta pentru marele premiu. O mare noutate constă în faptul că, după sezoanele anterioare în gazdele emisiunii au fost Iulia Vântul și Monica Bîrlădeanu, la cel din acest an moderator al Fermei va fi Mihaela Rădulescu.

Așadar, reality-show-ul va urmări evoluția luptătorului Moroșanu, artistului Kamara, Ioanei Filimon, Otnielei Sandu, lui Brigitte Sfăt, a lui Silviu Țolu, Geaninei Ilieș, Otiliei-Bilionera, lui Carmen Negoiță, Claudiei Pavel, Dianei Belbiță, lui Emil Rengle, Amei Călin, lui Florin Pastramă, cântărețului Jorge, lui Marius Crăciun și cea a lui Remus Boroiu și Vali Bărbulescu. Despre decizia de a participa la acest show inedit a vorbit fiecare în parte:

Lista completă a concurenților emisiunii Ferma, de pe PRO TV

Brigitte Sfăt-”Este timpul pentru un nou început. Vreau să le arăt tuturor că trecutul e trecut și sunt o femeie muncitoare și puternică.” De asemenea, femeia de afaceri a mărturisit și care e obstacolul peste care trebuie să treacă în cadrul competiției: frigul.
Brigitte Sfăt a mărturisit că frigul i-ar putea fi un impediment în această competiție

„Sunt un om cu defecte și calități și sunt conștientă de ambele. Am ajuns la o vârstă la care cred că mă cunosc destul de bine. E timpul pentru un nou început pentru mine, iar Ferma e această oportunitate. Vreau să le arăt tuturor că trecutul e trecut și că sunt o femeie muncitoare și puternică. Cel mai dificil lucru la Ferma va fi să mă obișnuiesc cu frigul, cu restul concurenților, cred că o să mă înțeleg bine. Mă împrietenesc ușor cu toată lumea, văd întotdeauna ceva bun în fiecare om.”
Kamara-”Voi lupta din greu să câștig premiul, pentru ca fiul meu să se poată opera.”

Lista completă a concurenților emisiunii Ferma de la PRO TVKaara, alături de…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata