Lista de seriale Netflix pe care le vom vedea în luna iunie

Luna iunie vine cu surprize extrem de plăcute pentru toți fanii Netflix. Celebra platformă de streaming în sistem „on demand” pregătește continuări ale unor producții îdrăgite de iubitorii serialelor din întreaga lume, dar și premiere mult-așteptate de publicul din întreaga lume.

Ce seriale aduce Netflix în luna iunie

Printre titlurile cele mai cunoscute se numără Black Mirror, care revine cu sezonul cinci. Din distribuția seriei science-fiction vor face parte și nume sonore de la Hollywood, precum Miley Cyrus, Anthony Mackey,  Yahya Abdul-Mateen II, Topher Grace, Damson Idris, Andrew Scott, Nicole Beharie, Pom Klementieff, Angourie Rice, Madison Davenport, sau Ludi Lin.

3%, producția braziliană care a ținut fanii poveștilor post-apocaliptice cu sufletul la gură, vine cu sezonul al treilea, în care competiția pentru un loc printre cei ce vor supraviețui dezastrului, devine din ce în ce mai strânsă.  Nu lipsește nici sezonul cu numărul patru al Armistead Maupin’s Tales of the City, serialul care a făcut furori în anii, reînviat cu succes de Netflix, după 25 de ani. Printre noutățile propuse de cunoscuta platformă de streaming, amintim de Leila, o producție indiană, care explorează povestea lui Shalini, în timp ce își caută fiica. Micuța i-a fost luată în momentul în care femeia a fost arestată.

Ce producții aduce Netflix în 2019Ce producții aduce Netflix în 2019

Ce filme propune Netflix pentru luna iunie 2019

Serialele nu sunt singurele producții propuse de Netflix pentru prima lună a verii. Platforma de streaming a pregătit și o serie de filme ce reunesc mari actori de la Hollywood. Spre exemplu, Murder Mistery, noua peliculă difuzată în exclusivitate de Netflix reprezintă o nouă colaborare a serviciului de streaming cu Adam Sandler, unul dintre cei mai îndrăgiți comedianți din Cetatea Filmului. Comedia prezintă peripețiile prin care trece o familie, după ce vacanța prin Europa le este dată peste cap de o crimă la…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata