Liviu Dragnea, alături de Viorica Dăncilă într-o postare de Crăciun a deputaţilor PSD. Ce le urează social-democraţii românilor

Parlamentarii PSD de la Camera Deputaţilor au transmis o urare, pe Facebook, românilor, Ei au ales să însoşească mesajul de o fotografie în care apar premierul Viorica Dăncilă, alături de liderul PSD Liviu Dragnea, şi mai mulţi miniştri.

În fotografia postată pe pagina de Facebook a grupului parlamentar al PSD de la Camera Deputaţilor, liderul PSD Liviu Dragnea se află lângă brad, alături de premierul Viorica Dăncilă, miniştrii Rovana Plumb şi Ana Birchall, dar şi fostul ministru Lia Olguţa Vasilescu şi Doina Pană, fost ministru al Apelor.

Lia Olguţa Vasilescu a rămas fără portofoliu, în Guvernul Dăncilă, după ce a fost propusă să preia Ministerul Transporturilor, la remanierea guvernamentală. Preşedintele Klaus Iohannis a refuzat această propunere, şi nu a semnat nici revocarea din funcţie a lui Lucian Şova.

Ulterior, PSD a decis să o propună la Ministerul Dezvoltării Regionale, dar nici acest decret nu a fost semnat. Guvernul a sesizat CCR, care i-a dat dreptate în acest caz. Preşedintele Klaus Iohannis este aşteptat să anunţe o decizie privind remanierea, între Crăciun şi Revelion.

„Vă transmitem cele mai bune gânduri și urări de sănătate! Să aveți numai bucurii și zile minunate, alături de toți cei dragi! Sărbători fericite!„, au transmis parlamentarii PSD.

Parlamentul a intrat în vacanţă, începând cu data de 23 decembrie. Aleşii se vor întoarce la muncă în luna ianuarie, când este pregătită o sesiune parlamentară extraordinară, dedicată aprobării bugetului de stat pe 2019.

Citeşte şi:ANALIZĂ / Miza asaltului asupra Pilonului II de pensii: statul poate economisi anual 9 miliarde de lei

Post-ul Liviu Dragnea, alături de Viorica Dăncilă într-o postare de Crăciun a…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata