Liviu Dragnea, atac fără precedent: „Klaus Iohannis a săvărșit un act de înaltă trădare”

Liviu Dragnea s făcut declarații foarte dure la adresa președintelui României. După cum a spus acesta: Iohannis a săvârșit un act de trădare când a spus că România nu e pregătită să preia președinția UE. Domnule Iordache, vă rog să depuneți plângerea de înaltă trădare. Șeful Partidului Social Democrat a atacat dur duminică, în cadrul Consiliului Comitetului Național PSD.  „Au fost doi ani în care am fost amenințați, anchetați, urmăriți, ceea ce se întâmplă și în continuare.

Au încercat prin orice mijloace să ne oprească. De ce? Pentru ca românii să nu fie fericiți. PSD a fost supus celui mai dur program anti. S-a încercat sfâșierea PSD, atât din exteriorul țării, cât și din interior, atât din interiorul partidului, cât și din exteriorul lui. Foștii noștri camarazi ne-au trădat, se înghesuie într-un partid făcut de securiști. A fost un asalt permanent, furibund, la adresa PSD, a guvernului, a premierului, a mea, a lui Călin, pentru a duce la căderea guvernului.”

Liviu Dragnea, atac la reuniunea PSD!

„Au ieșit numai cu minciuni la adresa noastră. Avem rezultate cu care trebuie să ne mândrim. Dar ele sunt obligația și responsabilitatea noastră. PNDL: eu l-am inventat, împreună cu Sevil Shhaideh. Îi mulțumesc. Din păcate, nu e un program-vedetă, nu e prezentat la TV. E important că locuitorii din comuna Vișina, de la Paul Stănescu, să știe ce s-a întâmplat și în comuna Troianu din Teleorman.

Klaus Iohannis și Liviu DragneaKlaus Iohannis și Liviu Dragnea

Doamna premier, vă doresc succes miercuri la ședința CSAT, pentru buget. Noi le-am spus românilor acum doi ani să îndrăznească să creadă în PSD. Dacă guvernul e format din patrioți, oameni care știu și au curajul să facă, românii vor trăi într-o țară mai bună, cu condiția să fie un guvern românesc (aplauze slabe din sală). Miza noastră e ca toți românii să aibă acces la o justiție independentă, care să nu fie căpușată…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata