Liviu Dragnea, în mesajul de Anul Nou: Jocurile politice meschine pe care unii încă le practică nu mai au loc în anul ce va să vină

102

Liviu Dragnea, șeful PSD și președintele Camerei Deputaților, a scris pe Facebook un mesaj în care spune că în noul an ”jocurile politice meschine pe care unii încă le practică nu mai au loc”.

„Ne pregătim să începem împreună al treilea an de când redăm naţiunii române demnitatea şi încrederea într-o viaţă mai bună. Am spus acum doi ani tuturor să îndrăznească să creadă în România, că un guvern cu adevărat românesc, prin scopuri şi voinţă, le poate face o viaţă mai bună şi se vede acest lucru! Am realizat multe în ultimul an şi continuăm să clădim împreună o ţară a normalităţii. Jocurile politice meschine pe care unii încă le practică nu mai au loc în anul ce va să vină. Miza este, de fapt, România, viitorul acestei ţări, resursele naturale ale României, potenţialul uriaş de dezvoltare pe care îl are această ţară, rolul major pe care-l poate juca România în regiune şi în Europa şi nu numai”, a scris Liviu Dragnea pe pagina sa de Facebook.

Președintele PSD spune că va urma un an în care toate acţiunile vor fi îndreptate „pentru a construi o Românie demnă, a dreptăţii şi a prosperităţii economice”.

„Ne iubim ţara, avem curajul şi forţa să ne opunem cu fermitate abuzurilor şi intereselor ostile de oriunde vin ele. Şi nu în ultimul rând îndrăznim în continuare să credem în România cu tărie! Aşa să ne ajute Dumnezeu! La mulţi ani, dragi români oriunde v-aţi afla! La mulţi ani, România!”, a mai scris Dragnea.

Post-ul Liviu Dragnea, în mesajul de Anul Nou: Jocurile politice meschine pe care unii încă le practică nu mai au loc în anul ce va să vină apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata