Liviu Dragnea nu participă la niciun eveniment de Ziua Națională: ”Medicul nu-i recomandă să stea în frig atâtea ore”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, nu va fi prezent, sâmbătă, pe 1 decembrie, la evenimentele organizate cu ocazia sărbătorii Centenarului. Reprezentanţii Cabinetului său de la Camera Deputaţilor au transmis că liderul social-medical va lipsi din motive medicale. 

„Medicul nu-i recomanda sa stea in frig atatea ore”, au transmis cei de la Cabinet.

Zilele trecute, Liviu Dragnea anunțase că nu ştie dacă va participa la vreun eveniment cu prilejul Centenarului la care va fi invitat.

„Încă nu m-am decis (unde voi merge – n.r.), undeva unde o să fiu invitat. Am foarte multe invitaţii şi o să aleg zilele astea. Sper să fiu într-o stare de sănătate bună”, a spus Dragnea.

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat deja că va participa la festivităţile organizate pe data de 1 Decembrie la Arcul de Triumf, dar a spus că este posibil să nu ia parte la recepţia de la Palatul Cotroceni.

Şi anul trecut, preşedintele Camerei Deputaţilor a lipsit de la parada militară organizată în Capitală. Liviu Dragnea a depus doar coroanei la Parcul Carol, alături de Călin Popescu Tăriceanu, în calitate de preşedinţi ai Senatului.

Liderii Parlamentului şi premierul au lipsit şi de la recepţia organizată cu ocazia Zilei Naţionale, la Palatul Cotroceni, anul trecut.

Președintele Klaus Iohannis va merge şi la Bucureşti şi la Alba Iulia, de 1 decembrie.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO/ Mica Românie de la Cercul Polar: Iubirea româno-norvegiană topește zăpezile Nordului. La nunta Alinei cu Pål, invitații au venit cu mâncare de acasă!

Post-ul Liviu Dragnea nu participă la niciun eveniment de Ziua Națională: ”Medicul nu-i recomandă să stea în frig atâtea ore” apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata