Liviu Dragnea spune că Pahonţu conduce „sistemul ocult”, iar Iohannis e doar beneficiar. Anul 2019 va fi anul adevărului

0

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, joi seară, la Antena 3, că speră ca anul 2019 să fie anul adevărului. El a vorbit din nou despre statul paralel, precizând că preşedintele Iohannis este doar un beneficiar şi că, în opinia sa, cel mai influent în acest sistem ocult este şeful SPP, Lucian Pahonţu.

Dragnea a spus că 2018 a fost anul începuturilor, referitor la acest domeniu al justiţiei, şi a precizat că PSD a avut două obiective, bunăstare şi dreptate până la capăt, în speranţa că nu vor mai fi abuzuri.

„Bătălia nu este câştigată, este doar un an al începuturilor .Acum la DNA sunt abuzuri mai mari decât înainte. Acum, cu avocații de față, urlă, iau de piept suspecții. Poate scăpăm, poate blocăm finalizarea acestui proces. Sperăm ca în anul 2019 să fie anul adevărului. Așa mi-am pus eu în obiectiv. Sunt mii, sute de oameni condamnați nelegal. Și cu toate astea, presa cu epoleți sau haștagiștii de pe site-uri țipă. Ne înjură, cum să punem noi sub semnul întrebării așa ceva? Cea mai mare parte nu înțeleg iar acea mică parte care înțelege e mai înfiorătoare. Nu mă interesează decât să rămânem vii, liberi, să păstrăm coaliția și să ducem acest proces până la capăt. Kovesi e tot acolo, la DNA. Lazăr e tot acolo, la Înalta Curte, structura este aceeaşi.  Acum, la DNA sunt abuzuri mai mari, urlă, ameninţă”, a spus Liviu Dragnea.

Întrebat cine conduce acest sistem, Dragnea a răspuns: „Nu Iohannis, el este o păpuşă, un beneficiar care se bucură şi mai dă şi ordine. Este această grupare de oameni, şi cel mai influent e Pahonţu. O grupare de oameni, din toate instituţiile, nu există instituţie care să nu aibă oameni din această structură parastatală”, a spus…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close