Lucreţiu Tudor şi-a preluat postul de city manager al municipiului Piteşti

124

Luni Lucreţiu Tudor şi-a preluat, postul de city manager al municipiului Piteşti, a anunţat primarul Cristian Gentea.

„Am adus în echipa mea oameni tineri cu mentalităţi progresiste, bine pregătiţi profesional pe domeniile lor, care au confirmat în cariere şi mai ales în funcţii de top management, care au energie şi putere de muncă, tineri care trăiesc în oraşul ăsta şi au miză! Lucreţiu Tudor este unul dintre ei. Este în avangarda unei echipe alături de care redefinim performanţa administraţiei locale. (…) Lucreţiu Tudor este parte din echipa cu care, de astăzi, vom da cea mai mare bătălie prin rezultate: recâştigarea încrederii şi respectului concetăţenilor noştri!”, a declarat primarul social-democrat.

Lucreţiu Tudor, în vârstă de 39 de ani, este licenţiat în ştiinţe economice, drept şi ştiinţe sociale şi are experienţă managerială.

„Are o experienţă profesională şi de management excepţională! Fost consilier al Asociaţiei Oamenilor de Afaceri Argeş, specialist al Direcţiei de Dezvoltare Regională şi Relaţii de Colaborare şi al Agenţiei de Implementare a Proiectelor de Dezvoltare ale judeţului Argeş din cadrul Consiliului Judeţean, comisar al Gărzii Financiare, inspector antifraudă, manager şi reformator al Finanţelor Publice Argeş se bucură de încrederea şi respectul mediului privat, administrativ şi presei”, a mai afirmat Gentea.

De altfel, imediat după ce s-a anunţat că va fi numit city manager, Lucreţiu Tudor a demisionat din funcţia de consilier local, pe care o obţinuse pe listele PSD.

Primarul Cristian Gentea şi membrii noului Consiliul Local Piteşti au depus jurământul pe 19 noiembrie, la aproape opt săptămâni de la alegerile din 27 septembrie. Întârzierea a fost determinată de depunerea unor solicitări de invalidare a mandatelor pentru doi consilieri, cereri respinse în cele din urmă de Tribunalul Argeş.

Cei doi viceprimari ai municipiului Piteşti nu au fost încă aleşi. PSD are doar şapte dintre cei 22 de consilieri locali, restul fiind de la PNL (şapte), USR PLUS (şase) şi PMP (doi).

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata