Ludovic Orban, după respingerea de către Iohannis a Liei Olguţa Vasilescu, la Ministerul Dezvoltări Regionale: „PSD să vină cu altă propunere!”

0 100


Liderul PNL Ludovic Orban spune că PSD şi Guvernul trebuie să vină cu o altă propunere, la Ministerul Dezvoltării Regionale, după respingerea de către preşedintele Klaus Iohannis a propunerii în persoana Liei Olguţa Vasilescu.

„Nu ştiu de ce a fost nevoie să fie retrimisă propunerea, după ce preşedintele a refuzat numriea doamnei Olguţa Vasilescu. Să vină cu alţi candidaţi! Am auzit o declaraţie, că PSD vrea să dea o ordonanţă ca să o pună pe Lia Olguţa Vasilescu ministru. Cred că guvernarea prin acte normative cu dedicaţie. cum ar arăta o ordonanmţă pentru găsirea unui loc de muncă pentru Lia Olguţa Vasilescu?”, a comentat Ludovic Orban, la Parlament.

El a precizat că PSD trebuie să înţeleagă că trebuie să vină cu o altă propunere, şi să vină cu un om care să aibă expertiză, care să aibă capacitatea de a rezolva problemele din acest domeniu”.

„Este o încăpăţânare a PSD, chiar nu găseşte un al candidat?, a mai spus Orban, el adăugând că premierul Viorica Dăncilă trebuie să se consulte cu preşedintele Iohannis, înainte de a face propunerea.
Președintele României, Klaus Iohannis, a respins, pentru a patra oară, propunerea de numire a Liei Olguța Vasilescu în fruntea minsterului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.
Motivul: nu are pregătirea de specialitate necesară în niciunul dintre domeniile care fac obiectul de activitate al ministerului pentru care este propusă și a promovat un cadru lipsit de transparență în relația cu societatea civilă.
Citeşte şi: Filiera italiană! O nouă pacientă mutilată la nas de Matthew Mode își amintește că „medicul chirurg” a intrat în sala de operație alături de un prieten, Michelle di Chirico, un dentist! „Când mi-a dat…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata