Ludovic Orban şi-a luat consilier un fost ministru din Cabinetul lui Cioloş

Fostul ministru al Transporturilor în Guvernul Cioloş, Sorin Buşe, a devenit de luni consilier al preşedintelui PNL, Ludovic Orban.

Liderul PNL a precizat că Sorin Buşe a acceptat să colaboreze, în calitate de consilier al preşedintelui PNL pentru relaţia cu mediul de afaceri, cu mediul corporatist.

Sorin Buşe a menţionat, la rândul său, că doreşte să îşi facă datoria civică prin intermediul PNL.

„Am învăţat trăind şi având o activitate profesională şi în afara ţării şi aici în ultimii 10 ani că trebuie să înveţi să gândeşti global şi să acţionezi în local. Doresc ca ceea ce am învăţat în alte părţi să putem aplica împreună aici, în aşa fel încât mediul de afaceri românesc să fie un mediu solid, sănătos, în care oamenii să se regăsească, să îşi regăsească încrederea de a investi, vorbesc aici de comunitatea de business locală, dar şi de comunitatea internaţională care să aibă curajul şi dorinţa de a investi şi de a fi prezenţi în România. Cred că este necesară înţelegerea acestor fenomene globale şi doresc să îmi fac şi eu datoria de român, de cetăţean, datoria civică prin intermediul PNL. Cred în valorile liberale şi de aceea am decis să mă alătur PNL în aceste momente destul de critice”, a afirmat Buşe.

Sorin Buşe a fost ministrul Transporturilor în guvernul condus de Dacian Cioloș poziție din care a definitivat și aprobat Master Planul General de Transport al României, a înființat Autoritatea de Reformă Feroviară dar și Compania Națională de Investiții Rutiere prin reorganizarea C.N.A.N.D.R.

Are o experiență cumulată de peste 25 de ani în industria Auto globală iar printre responsabilitățile deținute se regăsesc cele de Director General…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata