MAE: Peste 500.000 de lei pentru serviciile de catering la Summitul de la Sibiu; ofertele – depuse până pe 1 aprilie

0 109

Peste 500.000 de lei sunt alocaţi pentru catering-ul de la Summitul liderilor UE, ce are loc în mai, la Sibiu, iar ofertele pentru acest serviciu pot fi depuse până pe 1 aprilie, se arată pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe (MAE).

Potrivit MAE, valoarea estimată a serviciilor de catering este de 516.300 lei fără TVA şi acoperă zilele de 8 şi 9 mai.

Sursa de finanţare este bugetul alocat pentru organizarea preşedinţiei României la Consiliul UE, iar termenul limită pentru primirea ofertelor este 1 aprilie, ora 11,00, precizează ministerul.

Modalitatea de atribuire este "acord-cadru", iar criteriul este "preţul cel mai scăzut".

Spaţiile unde se vor asigura serviciile de catering vor fi în principal următoarele, după cum precizează documentaţia de pe site-ul MAE: Liceul "Brukenthal", corturile alocate jurnaliştilor, interpreţilor, organizatorilor şi personalului auxiliar, care vor fi amenajate în Piaţa Mică şi în Piaţa Huet din Sibiu, dar şi sediul Primăriei Sibiu şi aeroportul din Sibiu.

"În funcţie de specificul evenimentelor, de numărul de participanţi şi de evenimentele care s-ar putea derula
în paralel, vor fi utilizate şi alte spaţii sau clădiri pentru organizarea serviciilor de catering", menţionează MAE.

Sibiul găzduieşte, pe 9 mai, un summit al liderilor UE, ce vor discuta despre viitorul Uniunii Europene. Evenimentul este cuprins în preşedinţia română a Consiliului Uniunii Europene. AGERPRES/(AS – autor: Oana Ghiţă, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Anda Badea)

Citeste continuarea pe Agerpres.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

x