Manifestație ”Fără penali în funcții publice” la Cluj. Protestatarii s-au mobilizat pe Facebook


O manifestație pe tema ”Fără penali în funcții publice” a avut loc duminică la Cluj, aproximativ 60 de persoane adunându-se în centrul orașului cu pancarte antiguvernamentale. Manifestanții au venit în Piața Unirii după ce s-au mobilizat pe rețelele de socializare. Oamenii vor susținerea inițiativei opoziției de revizuire a Constituției, în sensul interzicerii persoanelor cu dosare penale să ocupe funcții publice.

Protestatarii au purtat steaguri tricolore şi ale UE şi pancarte cu mesaje precum „Demisia tuturor penalilor din Parlament” sau „Jos Guvernul”. De asemenea, ei au scandat, printre altele, „Nu cedăm, nu capitulăm”, „Jos cenzura”, „România, trezeşte-te”, „Dragnea, nu uita, România nu-i a ta”, relatează Agerpres.

Apelul de pe Facebook a venit ca urmare a apariției în spațiul public a informațiilor că 300.000 din cele 1 milion de semnături strânse în campania ”Fără penali în funcții publice” nu s-au mai regăsit pe centralizatoare.

„1 milion de oameni. Atâţia suntem cei care am semnat iniţiativa Fără Penali În Funcţii Publice. Am alergat zile, săptămâni şi luni pentru a strânge numărul necesar de semnături, care a fost şi dublat până la finalul campaniei. România a spus clar şi răspicat că e sătulă de hoţie, de corupţie şi de infractori care să ocupe funcţii de conducere. Iar acum, aceiaşi infractori vor să ne fure semnăturile, să ne discrediteze şi să distrugă şansele de materializare a iniţiativei noastre. E momentul în care punem piciorul în prag”, se arată în mobilizare.

Citește și: 48 de ore care au uluit lumea! Rezumatul cazului incredibil al impostorului Matthew Mode, care a fost arestat a doua zi după publicare, în timp ce povestea sa a ajuns pe tot…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata