Maria Buză are datorii mari. Actrița a spus adevărul despre situația ei financiară

0

Actrița Maria Buză are o carieră de succes și o căsnicie așa cum și-a dorit. În urmă cu ceva timp și-a deschis un restaurant de care se ocupă împreună cu soțul ei, însă o afacere presupune, uneori, și probleme. Vedeta recunoaște că nu este ușor și că are datorii mari, dar nu se dă bătută.

„Omul care ar datorii, e un om bogat, pentru că nu poți să îți plătești datoriile, dacă nu ai bani. Am datorii, am datorii foarte mari, dar nu mă las. Nu mă gândesc la asta. Într-un astfel de domeniu, lucrurile nu sunt mereu așa cum te aștepți și cum ar trebui să fie, dar noi încercăm să facem față și să am lângă mine un colectiv care să aibă același scop. Sunt persoane care profită de o situație atunci când se văd cu banii în mână. Nu este bine să ai încredere în toți oamenii cu care lucrezi, s-a făcut selecția naturală și sunt cu cei mai potriviți oameni lângă mine și pot să spun că am cu cine să merg mai deparre. Este un domeniu alunecos, unde se lucrează cu banii.  Eu și soțul meu, chiar dacă suntem împreună, suntem la srviciu, fiecare cu treaba lui. El e acolo la munca lui, eu aici, alături de oamenii de pe sală. De multe ori, atât cât suntem, facem minuni.  E normal atunci când ieși într-o seară, la restaurant, să ai pretenții, pentru că oferta este foarte mare”, a  povestit, Maria Buză, la Antena Stars.

Citește și

Un fost director Metrorex rupe tăcerea: Toate sistemele de ventilaţie de la metrou trebuiau înlocuite după 1990

 

Post-ul Maria Buză are datorii mari. Actrița a spus adevărul despre situația ei financiară apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata