Marian Neacşu: Înainte de părăsi PSD am parcurs toate căile statutare în interiorul partidului

0 86

Fostul secretar general al PSD, Marian Neacşu, susţine că a parcurs toate căile statutare în interiorul partidului înainte de a lua decizia de a trece la Pro România.

"Tuturor celor care se vor grăbi să catalogheze gestul meu drept un act de trădare le voi reaminti că, înainte de a face acest pas, am parcurs toate căile statutare în interiorul partidului. Din păcate însă, de o bună bucată de vreme, orice dezbatere de idei în PSD a fost suprimată, iar oricine are curajul să se opună ideilor Liderului Maxim este minimalizat, ridiculizat, calomniat şi, în cele din urmă, anihilat din punct de vedere politic", a precizat Marian Neacşu, marţi, într-o declaraţie de presă.

Acesta a afirmat că s-a alăturat echipei Pro România deoarece, din punctul său de vedere, este singurul loc în care se poate face, în momentul de faţă, "politică social-democrată autentică, orientată spre oameni şi nevoile lor".

"Nu mi-a fost uşor să părăsesc Partidul Social Democrat, după mai bine de 20 de ani, dar am convingerea că, sub actuala conducere, partidul se îndreaptă către disoluţie şi, dacă vrem ca social-democraţia să supravieţuiască în România, trebuie să consolidăm din timp o alternativă", a adăugat Marian Neacşu.

Victor Ponta a anunţat, luni, că fostul secretar general al PSD, Marian Neacşu, va conduce campania la europarlamentare a partidului Pro România. AGERPRES/(AS-autor: Sebastian Olaru, editor: Diana Dumitru, editor online: Irina Giurgiu)

Citeste continuarea pe Agerpres.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata