Markus Schulz, desemnat cel mai bun DJ al Americii, in 2018


Pentru a 3-a oară în cariera sa, Markus Schulz a fost desemnat „Cel mai bun Dj al Americii 2018”. Premiul a venit ca urmare a celor mai multe voturi primite din partea ascultătorilor, pe DJ Times Magazine, un fel de Grammy în rândul Dj-ilor. Acesta i-a detronat pe Diplo, Marshmello sau chiar Skrillex, la o diferență foarte mare.
Dj-ul a primit premiul sub forma unei console de Dj, din aur masiv de 24K, în cadrul unei ceremonii in Las Vegas.

„Sunt onorat ca, pentru a 3-a oară în cariera mea, am fost numit Dj-ul No 1 al Americii, fapt ce îmi confirmă că muzica mea este tot mai apreciată, iar publicul îmi este, mereu, aproape. Acest premiu este dedicat, în totalitate, tuturor celor care m-au votat.”, a declarat Markus Schulz.
Markus Schulz este unul dintre cei mai apreciați Dj-i, la nivel mondial, iar producțiile și mix-urile lui antrenante au cucerit iremediabil fanii de muzică trance, dance, progressive, fiind unul dintre puținii artiști de acest gen care și-a reinventat piesele. Pe noul lui album, „We are the light”, găsim colaborări cu Smiley sau Alina Eremia.
Mai mult de atât, de aproape 6 ani, are o relație, atât ca partener de viață cât și business, cu românca Adina Butar. În vara anului viitor cei doi se vor căsători, cu mare fast, în Ibiza.

Articolul Markus Schulz, desemnat cel mai bun DJ al Americii, în 2018 apare prima dată în Ciao.ro.

Citeste continuarea pe Ciao.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata