MasterChef LIVE pe Pro TV – Ediția de miercuri, 18 septembrie

Miercuri, 18 septembrie, cu începere de la orele 22:30, este programată o nouă ediție de senzație a show-ului culinar Masterchef, cu care Pro Tv și-a propus să cucerească audiențele în această toamnă, după o pauză de câțiva ani. Ajunsă la sezonul cu numărul opt, producția le promite fanilor provocări inedite, dar și o competiție maia cerbă ca niciodată.

Urmărește Live o nouă ediție a emisiunii Masterchef

Cei trei chefi așteaptă cu nerăbdare să guste din preparatele concurenților dornici de a pleca acasă cu trofeul de câștigător și, bineînțeles, cu mult râvnitul premiu în valoare de 50.000 de euro. Pentru a-și duce visul la îndeplinire, aceștia vor trebui mai întâi să-i impresioneze pe Josepf Hadad, Silviu Chelaru și Cosmin Tudoran.

Ediția dina ceastă seară se anunță una de-a dreptul spectaculoasă, mai ales că este ultima din etapa audițiilor și, bineînțeles, ultima șansă de a pune mâna pe șorțul care asigură intrarea în fazele propriu-zise ale concursului.

Andreea Dos Santos a reușit să-i cucerească pe jurați și să obțină șorțul de aur. Sursa foto: protv.ro

Andreea Dos Santos a luat șorțul de aur

Noutatea actualului sezon constă în acordarea șorțurilor de aur, fiecare membru al juriului având ocazia să premieze astfel concurenții care reușesc să-i impresioneze cu preparatele lor. Cei care au parte de acest privilegiu vor ajunge direct în bucătăria competiției și vor lupta pentru marele premiu.

Printre aceștia se numără și Andreea Dos Santos. În vârstă de 34 de ani, aceasta este instructor de fitness și aerobic și a reușit să-i uimească pe cei trei chefi exigenți, grație desertului savuros, dar și sofisticat pe care l-a gătit. Este vorba despre negresă cu sfeclă roșie și angel hair din zahăr ars. Chair dacă soțul, It-ist de origine belgiană, este foarte pretențios când vine vorba de mâncare, Andreea reușește de fiecare dată să-i facă pe…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata