MasterChef Live pe Pro TV – Sezonul 7, episodul 2

MasterChef poate fi urmărit live pe PRO TV și PRO TV PLUS, iar sezonul 7 se anunță unul încărcat de surprize, unele dintre ele continuând în episodul 2. Primul episod, difuzat ieri de la ora 22:30, ne-a adus câteva momente interesante. Printre concurenții noului sezon se numără Raluca Podea, fosta lui Florin Pastramă.

MasterChef Live. Sezonul 7, episodul 2: Raluca Podea versus Brigitte Sfăt

Printre concurenții care s-au remarcat la debutul celui de-al șaptelea sezon Master Chef se numără Cezar, Mariana Vermeșan și Mario Popescu și Anca Petrovici. În ediția de astăzi, telespectatorii vor vedea noi preparate culinare deosebite precum și noi momente care cu siguranță vor rămâne în istoria acestui show.

Una dintre cele mai controversate prezențe de la Master Chef este cea a Ralucăi Podea. În clipul de promovare al emisiunii, aceasta va trebui să le gătească, la un moment dat, lui Florin Pastramă și Brigittei Sfăt. Reacția ei va fi una epică: „Le pun otravă în mâncare”. Rivalitatea va atinge cote maxime nu doar între concurenți, ci și între concurenți și invitații pentru care trebuie să gătească, iar asta anunță un sezon exploziv.

Dilly Chilly, una dintre cele mai simpatice prezențe de la Master Chef 2019. Sursa foto: PRO TV

Dilly Chilly a făcut senzație la MasterChef

Una dintre concurentele care a făcut senzație aseară a fost Sasha, poreclită Dilly Chilly. Aceasta se declară o concurentă picantă. Nu are casă, nu are mașină, nu are bogății, dar consideră că are tot ce îi trebuie unui câștigător Master Chef. A fost voluntară în Brazilia la o școală de copii și a mers în mai multe pelerinaje. A colectat mai multe rețete din țările prin care s-a dus.

Dilly Chilly vrea să aducă la Master Chef terapia prin gătit, un fel de oasis care să aducă armonie oamenilor. I-a impresionat pe jurați cu un preparat din pește extrem de picant, iar jurații au simțit că le ia gura foc.

În…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata