Meghan Markle a încălcat din nou tradiția Casei Regale! Totul a pornit de la o pereche de cercei

Meghan Markle a încălcat din nou tradiția Casei Regale, iar totul a pornit de la o pereche de cercei. Este știut că Ducesa de Sussex nu respectă protocopul, iar lucrul acesta pare să se repete la fiecare apariție publică. De această dată, este vorba despre accesorii.

În una octombrie, în timpul turneului pe care Prințul Harry și Meghan l-au susținut în Australia, cei doi au vizitat și statul Fiji. Acolo, fostul star de la Hollywood a purtat o pereche de cercei ce au atras atât atenția tuturor, cât și laude, fiiind apreciată de cei care se aflau în jurul ei.

Meghan Markle a încălcat din nou tradiția Casei Regale

Conform Daily Mail, bijuteriile au costat o avere și au fost închiriate de la Buutani, un bijutier chinez. Tradiția regală a fost încălcată prin faptul că niciun membru al familiei regale nu are voie să împrumute accesorii. Cât despre lucrurile frumoase din viața Ducesei, clar primordiali sunt gemenii pe care îi va aduce pe lume în viitorul apropiat.

Ducii, în Fiji

Cu toate acestea, fericirea este umbrită de faptul că bebelușii regali nu vor primi titlul de prinți sau prințese. După regulila regală britanică, stabilită încă din 1917 de Regele George V, se arată că toți copiii Prințului de Wals vor deveni imediat cum se nasc Prinți și Prințese, însă, în situația de față, lucrurile nu vor sta așa, căci nepoții nu intră la socoteală.

Meghan Markle a încălcat din nou tradiția Casei Regale! Totul a pornit de la o pereche de cerceiEste știut că Ducesa de Sussex nu respectă protocopul

Fiul sau fiica Ducilor de Sussex va ocupa al șaptelea loc în ordinea succesiunii la tron, însă acest lucru nu vine la pachet și cu titlul de Prinț ori Prințesă. Astfel, în momentul în care Prințul William și-a unit destul cu Kate Middleton, aceast aa devenit oficial „Her Royal Highness, Prințesa William of Wales”, iar Meghan Markle, care a devenit „Her Royal Highness, Prințesa Harry of Wales”. Cu toate acestea, cele două nu poartă titlul de Prințesă pentru că nu auu sânge…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata