Mesajele politicienilor, de Ziua Naţională. Iohannis: „Să nu uităm niciun moment că este o onoare și o mândrie să facem parte din această națiune!”

0

Politicienii au dat, sâmbătă, de 1 decembrie, mesaje de Ziua Naţională a României. „Să nu uităm niciun moment că este o onoare și o mândrie să facem parte din această națiune!”, a transmis preşedintele Klaus Iohannis, într-un mesaj pe pagian de Facebook.

Iohannis: Avem o șansă uriașă pentru următorii 100 de ani: să dovedim că ducem mai departe visul de libertate și democrație al înaintașilor

„Sărbătorim împreună Centenarul Marii Uniri, momentul fondator al existenței noastre naționale. Avem o șansă uriașă pentru următorii 100 de ani: să dovedim că ducem mai departe visul de libertate și democrație al înaintașilor, că îl apărăm și îl prețuim. Să nu uităm niciun moment că este o onoare și o mândrie să facem parte din această națiune. La mulți ani, dragi români! La mulți ani, România!„, a scris şeful statului în mesajul pe de pagina de socializare.

Dragnea: „La un secol de la Marea Unire, România are nevoie de unire mai mult ca niciodată”

„La un secol de la Marea Unire, România are nevoie de unire mai mult ca niciodată”, a transmis şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, într-un clip video postat pe Facebook.

„Doar uniţi în jurul obiectivelor comune, putem construi o Românie puternică, bogată şi mândră, o ţară europeană ce oferă bunăstare românilor, un stat drept cu cetăţenii săi şi respectat de partenerii internaţionali, o naţiune capabilă să îşi apere interesele, valorile şi credinţele. Să medităm în aceste zile asupra cuvântului Unire. Dacă înaintaşii noştri au sacrificat atâtea pentru el, este datoria noastră să îl luăm în serios. La Mulţi Ani România, La Mulţi ani tuturor românilor, oriunde s-ar afla„, a mai spus Liviu Dragnea.

<iframe…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata