Mesajul lui Smiley după ce Bogdan Ioan a câștigat Vocea României:”Publicului i-a plăcut!”

Finala concursului Vocea României a avut loc în această seară, pe Pro TV. Cei patru finaliști au avut momente de neuitat, care au luminat scena show-ului de voci. Runda finală a adus câte trei momente speciale, pregătite de fiecare dintre concurenți.

Așadar, pe scenă au fost Alba Boiangiu, care a stat sub aripa lui Tudor Chirilă, Dora Gaitanovici, ce a fost îndrumată de Irina Rimes, Mădălina Coca, de a cărei evoluție s-a ocupat Andra și Bogdan Ioan, care l-a avut ca antrenor pe Smiley. Telespectatorii s-au bucurat de momente alături de invitați speciali. Printre aceștia, a fost Ovidiu Anton, care i-a stat alături Almei. Lângă Dora Gaitanovici au fost solistul și trompetistul trupei Zdob și Zdub, Roman și Valeriu, iar băiatul rămas în competiție, Bogdan Ioan, a cântat alături de Feli.

Mesajul lui SMiley după ce Bogdan Ioan a câștigat Vocea României

Înainte de marea finală, Bogdan Ioan, supranumit și Michael Jackson, a vorbit despre similitudinea dintre el și celebrul artist. Pe lângă bucuria unora de-al auzi pe concurent interpretând identic piesele lui Michael, au fost și voci care i-au recomandat să cânte și altceva.

”Sunt foarte bucuros că am reuțit și anul acesta să scoatem un câștigător din echipa Smiley! Felicitări, Bogdan! Mulțumesc tuturor celor care l-au votat, care au avut încredere în el de la bun început! WOW!”, a spus Smiley!

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ‘https://connect.facebook.net/de_DE/sdk.js#xfbml=1&version=v3.2’; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Suntem LIVE cu marele castigator!

Gepostet von Vocea Romaniei am Freitag, 14. Dezember 2018

”Acesta este timbrul meu vocal. Nu încerc să imit sau să mă folosesc de vocea lui Michael Jackson. În această emisiune am fost scos de mai multe ori din zona mea de…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata