Metrorex a anunţat că una dintre ieşirile de la staţia de metrou Ştefan cel Mare va fi închisă în perioada 10 – 21 mai

103

În perioada 10 – 21 mai, una dintre căile de acces de la staţia de metrou Ştefan cel Mare va fi închisă accesului călătorilor, pentru lucrări de refacere a finisajelor, se menţionează într-un comunicat remis vineri de Metrorex.

Calea de acces care va fi închisă este accesul A – ieşirea spre şoseaua Ştefan cel Mare, cea cu scara rulantă.

„Pentru buna desfăşurare a lucrărilor şi pentru siguranţa călătorilor, în perioada mai sus menţionată, traficul pietonal la accesul A (cu scară rulantă) al staţiei de metrou Ştefan cel Mare va fi închis”, potrivit Metrorex.

Concret, lucrările de refacere a finisajelor accesului A, presupun decopertarea pardoselilor existente şi pregătirea stratului suport pentru montarea de noi placaje de granit.

Directorul Ştefan Paraschiv, a precizat că pe toată perioada lucrărilor, zona va fi asigurată corespunzător şi delimitată cu bandă de semnalizare pentru direcţionarea accesului publicului călător.

Aceste lucrări se înscriu într-un program ce vizează refacerea finisajelor la căile de acces ale anumitor staţii de metrou care de-a lungul timpului au suferit deteriorări, se precizează în comunicatul semnat de directorul general al Metrorex, Ştefan Paraschiv.

Sursa: agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata