Micea Badea da de pamant cu Oreste: Un vierme in putrefactie! De la ce a pornit totul


Mircea Badea il calca in picioare pe Oreste! „Un vierme in putrefactie!” Este notoriu faptul ca Mircea Badea si Oreste au fost in tinerete foarte buni prieteni si chiar colegi la Tele7abc, dar acum totul s-a schimbat intre ei.
Daca in trecut cei doi erau foarte buni prieteni, de cativa ani se ataca non-stop si nu rateaza nicio ocazie sa se jigneasca in ultimul hal de fiecare data cand au ocazia. Acum a venit randul lui Mircea Badea sa profite de un moment de slabiciune al lui Oreste si sa-l faca praf. Oreste a fost implicat recent intr-un scandal la Realitatea Tv, acolo unde era invitat permanent in emisiunea lui Rares Bogdan. Cosmin Gusa, unul dintre patronii Realitatea TV a decis sa-l interzica pe Oreste pe post si de aici a aparut un scandal monstru intre Rares Bogdan si restul echipei de la Realitatea Tv.
Intre timp Rares Bogdan a revenit la Realitatea Tv si apele s-au linistit, dar Oreste si Oana Stanciulescu raman in continuare interzisi din motive nedivulgate public. Cu aceasta ocazie Mircea Badea i-a mai dat si el o lovitura fostului sau prieten: ”Viermele în putrefacţie de la Voma Veche, care deserveşte cu tupeu mafioţii din Deltă, va ajunge la puşcărie”.

Articolul Mircea Badea il calca in picioare pe Oreste! „Un vierme in putrefactie! Va ajunge la puscarie!” De la ce a pornit scandalul de data asta?! apare prima dată în Ciao.ro.

Citeste continuarea pe Ciao.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata