Mihaela Rădulescu, interceptată de DNA: „Inegalitatea dintre mine și vita aia de Marin e…”

Război de zile mari între Mihaela Rădulescu și Andreea Marin. Totul a ieșit la iveală după ce gazda emisiunii Ferma Vedetelor a fost interceptată de DNA. În spațiul public se știa de mult că cele două nu se dau în vânt să fie văzute împreună și nici să vorbească una despre cealaltă, însă se pare că Mihaela Rădulescu nu și-a mai putut ține în frâu părerea despre Zâna surprizelor.

Dosarul dispariției lui Marta a adus în față afirmații șocante făcute de diva de Monaco. Aceasta o jignește din plin pe Andreea Marin într-o conversație cu Emilian Schwartzenberg (Emilian este numele din acte al lui Elan, fostul soț al vedetei), în urma căreia a fost interceptată de DNA. Totul a ponit de la supărarea fără limite a Mihaelei Rădulescu după ce Andreea Marin avea un promo la televizor cu mult mai reușit decât al său.

„Singurul motiv, unicul, pentru care îmi sare ţandăra este inegalitatea dintre mine şi vita aia de MARIN. Asta are un promo pe post, care eu totuşi cunoscând această meserie, costă nişte zeci de mii de euro. Eu am avut un promo de doi lei reali pe hârtie, cu camere. (…) Sunt nişte mii de euro aruncaţi pe un promo la MARIN, mie îmi fac să-mi verse stomacul când mă gândesc că eu n-am avut un promo nici măcar decent…”

Mihaela Rădulescu, interceptată de DNA: „Eu mă … pe fata asta”

Aieșit la iveală un război cumplit dintre Mihaela Rădulescu și Andreea Marin. O conversație a divei cu Emilian Schwartzenberg, conversație în care dă de pământ cu Zâna Surprizelor pentru că are un promo mai reușit. „MIHAELA RĂDULESCU: N-are nicio idee. Ea… Ascultă-mă! Nu-mi spune mie că MARIN a făcut. MARIN s-a dus şi a dat o căruţă de bani, pentru că avea căruţa de bani…

Scandal monstru cu jigniri de proporție ale Mihaelei Rădulescu! Prezentatoarea a dat de pământ cu Zâna surprizelor!!Scandal monstru cu jigniri de proporție ale Mihaelei Rădulescu! Prezentatoarea a dat de pământ cu Zâna surprizelor!!

SCHWARTZENBERG EMILIAN: Da, da’ pe capu’ ei, pe buzunaru’ ei. Eu nu plătesc promouri, n-am…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata