Mihaela Rădulescu recunoaște în premieră. De ce a plecat de la Românii au Talent

Mihaela Rădulesu nu va mai face parte din juriul sezonului 9 al concursului Românii au talent, aceasta fiind înclocuită de un veteran al competiției de talente, dansatorul Mihaie Petre. Despre plecarea din sânul competiției a vorbit în cadrul unui interviu pentru unica.ro. Vedeta a declarat că motivul este fiul său. ”Când mi-am luat rămas bun de la „Românii au talent”, am făcut-o strict pentru el, pentru că el are prioritate absolută în viața mea.

Exact în perioada de filmări trebuia să plecăm în America și în alte părți, pentru diverse programe și vizite pe la școlile vizate, așa că am lăsat baltă tot și am fost acolo pentru el, total.

Mihaela Rădulescu a recunoscut! Vedeta pleacă de la Românii au Talent pentru fiul ei

Mă bucur că am un copil care știe atât de hotărât ce vrea să facă mai departe, cel puțin în privința studiilor. Se va îndrepta spre computer science sau business, dar vrea să învețe la cel mai înalt nivel. Nu pot decât să fiu mândră și să-l ajut cu absolut tot ce-mi stă în putință”, a declarat Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu recunoaște în premieră. De ce a plecat de la Românii au TalentCând mi-am luat rămas bun de la „Românii au talent”, am făcut-o strict pentru el”

De asemenea, în cadrul aceluiași interviu, prezentatoarea de televiziune a povestit și despre experiența câștigată la participarea reality-show-ului ”Ferma”. ”Prima limita depășită a fost la valize. Am venit cu șapte. Record personal absolut. Dar, pentru 80 de zile de filmare, mai ales cu haine groase, nu se putea altfel. Și încă mai am de primit pachete, pe parcurs, cu tot ce mai am nevoie.

”Mă bucur că am un copil care știe ce vrea să facă mai departe”

E o premieră și pentru mine, să nu mai am grija rochiilor și a pantofilor, ci a cizmelor, bocancilor, gecilor sau puloverelor. Dacă la alte emisiuni încercam să fiu elegantă, feminină și sexy, aici am o singură direcție stilistică – să nu îngheț la filmările exterioare și să…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata