Mihai Tudose: CEx-ul de astăzi al PSD este o butaforie, ca toate celelalte

0 100

Bucureşti, 19 feb /Agerpres/ – Fostul premier Mihai Tudose a declarat marţi, la TVR1, că şedinţa de marţi seară a Comitetului Executiv Naţional al PSD, în care Daniel Suciu a fost propus pentru Ministerul Dezvoltării iar Răzvan Cuc pentru Ministerul Transporturilor, este o "butaforie", deoarece numirile sunt "aranjate" de o săptămână.

"Vă voi face dovada pe un telefon care nu este acum la mine că cele două numiri de astăzi, cea a domnului Cuc şi cea a domnului Suciu, sunt aranjate de o săptămână (…) de domnul Dragnea. CEx-ul de astăzi al PSD este o butaforie, ca toate celelalte. La ultimul CEx la care am participat eu, când a fost numit domnul Petrescu la Comunicaţii, chestia asta era aranjată cu două săptămâni înainte. (…) Pot demonstra cum se fac cărţile cu două-trei săptămâni înainte", a declarat Tudose.

Întrebat dacă se făceau astfel de "aranjamente" şi pe vremea când era prim-ministru, Mihai Tudose a răspuns: "Da, de asta am plecat, că nu am mai suportat".

"PSD are oameni buni şi o capacitate extraordinară de a face lucruri. (…) Din păcate, PSD este o victimă, care tinde să se ducă spre cele veşnice. La europarlamentare, dacă prezenţa este mare, scorul PSD ar putea să înceapă cu 2, într-o variantă optimistă", a completat Tudose.

Comitetul Executiv Naţional al PSD i-a validat marţi pe deputaţii Răzvan Cuc – pentru funcţia de ministru al Transporturilor şi pe Daniel Suciu – pentru cea de ministru al Dezvoltării Regionale, care va îndeplini şi funcţia de vicepremier, a anunţat la finalul şedinţei premierul Viorica Dăncilă. AGERPRES/ (AS – autor: Ecaterina Ignat, editor: Antonia Niţă)

Citeste continuarea pe Agerpres.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata