Mihai Tudose, despre întârzierea bugetului pe 2019: „Nu sunt bani! Avem o țară minunată, un conducător iubit care ia vitamina D”

0


Fostul premier Mihai Tudose a criticat, miercuri, la Parlament, lipsa unui proiect de buget pe 2019. El spune că motivul pentru care nu s-a conturat o variantă finală a legii este că nu sunt bani.

“O nouă zi fără buget, avem o țară minunată, un conducător iubit care ia vitamina D, poate termină bugetul. Nu sunt bani. Este o himeră, și atunci orice lună care trece funcționează pe bugetul de anul trecut și salvează cheltuielile de anul acesta”, a spus Tudose.

El a precita că “mult invocatele creșteri și investiții că sunt himere, pentru că sunt credite de angajament”.

“Dacă îți vine bugetul în aprilie, până încep procedurile, începe toamna, nu mai poți să investești nimic”, a mai spus Tudose.
Negocierile din biroul liderului PSD Liviu Dragnea continuă, miercuri, de data aceasta la discuţii fiind aşteptaţi reprezentanţi ai Ministerului Transporturilor şi cei ai Asociaţiei Municipiilor din România (AMR).
Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă anunţa, încă de luni, că Dragnea i-a confirmat că va discuta cu primarii despre problema bugetelor administraţiilor locale, care blochează finalizarea proiectului de buget.
Citeşte şi: Așa arată diploma de absolvent de facultate de medicină din Kosovo, scrisă în sârbă, cu care falsul doctor a operat în România, deși DSP recunoaște că “n-am înțeles nimic din ea”!

Post-ul Mihai Tudose, despre întârzierea bugetului pe 2019: „Nu sunt bani! Avem o țară minunată, un conducător iubit care ia vitamina D” apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata