Mihai Tudose, după ce a demisionat din partid: „Liviu Dragnea nu va părăsi PSD, va sta până îl îngroapă!”


Fostul premier Mihai Tudose, care şi-a anunţat săptămâna trecută demisia din PSD, a declarat, luni, la Parlament, că partidul este în cădere liberă şi probabil „îşi va încheia misiunea istorică”, iar „Liviu Dragnea nu va părăsi partidul, până nu îl îngroapă”.

„Atâta timp cât de un an de zile eu şi alţi colegi am tras nişte semnale despre tipul de management, despre tipul de agendă publică înlocuită cu alte agende, nu a fost nicio dezbatere internă, nu a fost nimic bine, totul e bine dacă spune cineva, evident că lumea nu mai suportă. (…) Un an de zile am tot încercat, am vorbit şi public şi epistolar, au fost scrisorile domnului Bădălău, doamnei Andronescu, au fost şi luări de poziţii publice… Vorbeşti cu extinctorul”, a afirmat Tudose, la Parlament, întrebat în legătură cu plecarea sa din PSD.

Tudose a mai spus că Partidul Social Democrat are deja o problemă cu majoritatea.

„Liviu Dragnea nu va părăsi PSD, Liviu Dragnea va sta până îngroapă PSD, poate asta e misiunea domniei sale. (…) Eu mi-am asumat. Am înţeles că cine nu este de acord cu domnul Dragnea şi cu politica domniei sale trebuie să plece. Am plecat”, a adăugat Tudose.

Întrebat cum ar caracteriza PSD, el a răspuns: „În cădere, din păcate în cădere liberă şi dacă nu se trezeşte şi e o treabă de lideri şi încă doi – trei care îi ţin isonul probabil că PSD îşi încheie misiunea istorică”.

Citeşte şi: CORESPONDENȚĂ „România din Antarctica”/ Aventurile bagajului rătăcit: „Parcă toate lucrau împotriva noastră”

Post-ul Mihai Tudose, după ce a demisionat din partid: „Liviu Dragnea nu va părăsi PSD, va sta până îl îngroapă!” apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata