Mihăilă: Suntem în curs de a constitui un grup de lucru la nivelul MS, care va colabora cu cel de la Guvern

242

Ministrul Sănătăţii Ioana Mihăilă a anunţat, luni că urmează să fie constituit un grup de lucru, care va colabora cu cel de la Guvern privind măsurile de relaxare.

Astfel, grupul de lucru va mai avea ca obiectiv şi reintrarea „în normal a spitalelor”, astfel încât şi pacienţii non-COVID să poată avea „un acces mai bun la servicii de sănătate”.

„Suntem în curs de a constitui un grup de lucru la nivelul MS, care va colabora cu grupul de lucru al Guvernului privind măsurile de relaxare, iar acest grup de lucru va avea două obiective: măsurile de relaxare care vor începe dacă situaţia pandemiei ne permite, dacă de la 1 iunie, iar al doilea obiectiv va fi reintrarea în normal a spitalelor, ambulatoriilor şi cabinetelor medicilor de familie ca program de lucru, ca număr de pacienţi consultaţi, aşa încât şi pacienţii non-COVID să înceapă să aibă un acces mai bun la servicii de sănătate”, a afirmat ministrul Ioana Mihăilă.

În contextul pandemiei de Covid-19, joia trecută, la Guvern, a avut loc prima reuniune a Comitetului interministerial pentru revenirea României la normalitate începând cu 1 iunie 2021.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata