Ministrul Muncii, Marius Budăi, va fi audiat în comisiile de specialitate ale Parlamentului European

0

Ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale, Marius Budăi, va fi audiat, miercuri, la Bruxelles, de membrii Comisiei pentru drepturile femeii şi egalitatea de gen (FEMM) şi cei ai Comisiei pentru ocuparea forţei de muncă şi afaceri sociale (EMPL) din Parlamentul European cu privire la politicile sociale europene pe perioada în care România va deţine Preşedinţia Consiliului Uniunii Europene.

"Voi răspunde în faţa membrilor celor două comisii la întrebări legate de aspecte sociale la nivel european şi legate de dosarele legislative şi non-legislative din acest domeniu. Toate priorităţile României în domeniul social se leagă de cetăţean, în special de libera circulaţie a forţei de muncă şi de egalitatea de şanse între femei şi bărbaţi", a declarat Marius Budăi pentru AGERPRES.

Înaintea audierilor din Parlamentul European, ministrul Muncii s-a întâlnit, marţi după-amiază, cu negociatorii din Reprezentanţa României pe lângă Uniunea Europeană şi cu oficiali ai Secretariatului General al Consiliului Uniunii Europene, împreună cu care a discutat pe tema politicilor sociale care trebuie implementate la nivelul Uniunii în următoarele şase luni. AGERPRES/(AS – autor: Cristian Lupaşcu, editor: Florin Marin, editor online: Simona Aruştei)

Citeste continuarea pe Agerpres.ro

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close