Mira a ajuns de urgență la spital!

De Jurnalul Național Actuale Monden Vedete 94 citiri
2 min citire
Cu toate că are o carieră de invidiat în industria muzicală și mii de fani care îi vor binele, viața Mirei nu este numai lapte și miere. De curând, vedeta a mers de urgență la spital. Aceasta a ajuns pe mâna medicilor din cauza unor dureri.

Mira a mers de urgență la spital! Vedeta a ajuns pe mâna medicilor neurologi

Mira este genul de artistă căreia îi face plăcere să își țină la curent fanii cu tot ce se petrece în viața ei, fie bine, fie rău. De aceea, vedeta postează des pe contul ei de Instagram aproape tot ce i se întâmplă.

De curând, aceasta și-a anunțat fanii că nu se simte prea bine de câteva zile, motiv pentru care a hotărât să meargă la un medic specialist.

Mira a ajuns pe mâna neurologilor pentru că, de câteva zile, are dureri mari de cap. Din acest motiv, vedeta nu a mai fost așa activă pe rețelele de socializare în ultima perioadă.

„Nu mă simt bine de câteva zile. Astăzi merg la medic, mai exact la neurolog, mă doare foarte rău capul. Nu am puterea să fiu așa activă. Revin cu detalii”, le-a spus vedeta fanilor ei prin intermediul Instagramului.

Vă reamintim că, cu puțin timp în urmă, Mira le-a povestit admiratorilor ei că a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Cu toate astea, vedeta nu a dezvăluit motivul din spatele celor întâmplate.

„Astăzi am avut parte de o intervenție pe care am mai făcut-o și acum doi ani. Nu o să prea vreau să vorbesc despre asta fiindcă nu e nimic grav, doar că o să fiu puțin off de pe rețele până îmi revin complet”, a spus, de curând, Mira, pe rețelele de socializare.