Mocioalcă anunţă şi alte plecări din PSD. Ce spune despre conducerea partidului: „Numai în cel mai crunt sistem, totalitarismul comunist din epoca lui Stalin…”

Ion Mocioalcă, unul dintre social-democraţii care au părăsit partidul, luni, pentru a să alătura formaţiunii conduse de Victor Ponta, a anunţat, într-un mesaj pe Facebook, că sunt şi alţi colegi care gândesc ca el şi care i se vor alătura. În plus, acesta critică dur actuala conducere a partidului, în frunte cu Liviu Dragnea.

Deputaţii Mihai Valentin Popa, Mihai Mohaci, Ion Spânu şi Ion Mocioalcă au părăsit PSD şi s-au alăturat formaţiunii conduse de Victor Ponta – Pro România.

Mocioalcă afirmă că acum trei zile s-au împlinit 24 de ani de când a intrat în Partidul Social Democrat.

„Au trecut 24 de ani și am rămas loial valorilor în care am crezut și în care cred cu tărie. Am intrat în PSD pentru că am crezut că locul României este alături de Europa și SUA, că românii au dreptul la o viață decentă, la un sistem de educație care să le dea tinerilor șansa succesului în lumea globală, la un sistem de sănătate performant, la străzi și autostrăzi care să conecteze România de economiile occidentale. După 24 de ani de politică activă, de valori susținute, de victorii și înfrângeri, în și pentru Partidul Social Democrat, am decis astăzi să mă despart de drumul pe care partidul a luat-o. Numai în cel mai crunt sistem, totalitarismul comunist din epoca lui Stalin, se spunea că deviaționistul este acela care merge înainte atunci când partidul o ia la dreapta. Eu prefer să mențin același drum pe care l-am urmat de 24 de ani alături de PSD. Numai că astăzi PSD merge pe alt drum. Eu vreau să merg în continuare într-un partid social democrat european, pro-american, preocupat de agenda românilor și nu de răfuieli politice și de agende personale”, a scris deputatul PSD, pe Facebook.

El le…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata