Model, VIOLAT zilnic de sotul ei! A trecut prin orori si a nascut un copil cu handicap. Cine e vedeta

0


Castigatoarea unui concurs de Miss, abuzata sexual! Rubie Marie are o poveste impresionanta. Drama a inceput in momentul in care tanara a implinit 15 ani. Atunci a fost casatorita impotriva vointei sale cu un barbat care avea 30 de ani la vremea respectiva.
Rubie Marie a fost dusa de parintii ei in Bangladesh unde a avut loc nunta. Sotul ei avea dublul varstei sale. Barbatul a incercat din rasputeri sa o lase insarcinata pentru a se putea intoarce in Marea Britanie, unde locuia.
In prezent, Rubie Marie are 35 de ani si a participat la un concurs de Miss. Aceasta a marturisit ca a ramas insarcinata cu sotul ei agresiv care ‘o viola in fiecare zi’. In cele din urma, a nascut o fiica ce a venit pe lume prematur. Copila are si un handicap cauzat de o infectie intima pe care barbatul i-a dat-o mamei, fara ca ea sa stie.
Femeia a scapat de abuzurile sotului ei mai batran fugind in Marea Britanie. Aici a si nascut, dupa cum informeaza BBC. In 2016, Rubie Marie a participat la Miss Galaxy UK. Si a iesit castigatoare la categoria 30+. Anul urmator, Rubie Marie a castigat titlul international in acelasi concurs.

Articolul Castigatoarea unui concurs de Miss, abuzata sexual! A fost violata in fiecare zi VIDEO apare prima dată în Ciao.ro.

Citeste continuarea pe Ciao.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata