Momente de groază pentru o vedetă de la Antena Stars! A ajuns de urgență la spital: “E într-o stare delicată”

Majda Aboulumosha, vedeta de la Antena Stars, a ajuns de urgență la spital. Din păcate, colegul său de platou de la emisiunea „Agenția Vip” a făcut anunțul că aceasta se simte extrem de rău și că oamenii de la ambulanță se ocupă acum de starea sa de sănătate. Cristi Brancu o are drept colegă de platou pe Majda din luna august a anului 2018. De-a lungul timpului, jurnalistul le-a avut alături pe Rocsana Marcu și Adriana Bahmuțeanu, iar mai apoi pe Bianca Sărbu.

Majda Aboulumosha, vedeta de la Antena Stars, a ajuns la spital!

Din nefericire, Cristi Brancu a făcut anunțul care i-a lăsat pe fanii emisiunii mască. Majda, colega sa de platou, s-a simțit extrem de rău, astfel că a trebuit să rămână în culise și să aștepte oamenii de la ambulanță pentru a-i acorda primele îngrijiri. Acesta a recunoscut că actrița nu se simte deloc bine.

De asemenea, la finele mesajului, i-a transmis acesteia însănătoșire grabnică. „Majda, din păcate, nu poate să intre, este într-o stare de sănătate extrem de delicată. Au venit oamenii de la ambulanţă, trebuie să meargă la spital, este mai bine acum, îi urăm sănătate şi cu siguranţă îi va fi bine”, a spus moderatorul. Ce le-a transmis actrița fanilor?

Majda Aboulumosha, de urgență la spital! Ce a pățit vedeta Antena Stars?

Majda, mesaj pentru fanii din online

Pentru ca toți urmăritorii săi din mediul online să nu se îngrijoreze, actrița le-a lăsat un mesaj în care le spunea exact care este starea sa de sănătate și ce a adus-o în momentul în care să nu mai poată intra în platoul emisiunii pe care o moderează împreună cu Cristi Brancu. „Eu, când nu mai pot, mai pot un pic! Așa mi-am ghidat mintea toată viața, doar că mintea voia, organismul nu prea 😂 și a cedat 🤷🏾‍♀️ Îi mulțumesc Lui Dumnezeu mereu pentru că mă lasă să am oameni care se gândesc la mine, mă susțin și le simt iubirea.

Nu știu ce-am făcut să merit…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata