Moscova, lovită de o furtună istorică! Cea mai puternică din ultimii 70. FOTO

Moscova a fost lovită de o furtună de zăpadă istorică. Este cea mai puternică furtună din ultimii 70 de ani, spun meteorologii, care sunt obișnuiți cu iernile grele din Capitala Rusiei. Furtuna de zăpadă a depășit așteptările experților, care au rămas surprinși de ciudatul fenoment meteorologic.

Omătul așezat de acum două nopți a creat haos în una dintre cele mai cosmopolite Capitale din lume, Moscova. Traficul din oraș a fost paralizat, iar pietonii abia dacă au putut circula printre troienele imense. Și utilajele de înlăturat zăpada au întâmpinat dificultăți. Zăpada depusă măsura și jumătate de metru.

Furtună istorică! Moscova a fost îngropată în zăpadă

Moscova, lovită de o furtună istorică! Cea mai puternică din ultimii 70. FOTO

Accidentele de pe autostrăzile din jurul Moscovei s-au ținut lanț, iar cursele aeriene au fost date peste cap.  9.000 de utilaje au fost scoase pe străzi pentru a curăța zăpada, iar ninsoarea va mai continua până miercuri, anunță meteorologii.

Capitala României, blocată de vremea severă

„După-amiază vor mai fi precipitații slabe, mai ales sub formă de ploaie și lapoviță, ce vor continua să depună polei. Seara și la începutul nopții este posibil să fulguiască, apoi să se formeze ceată”, arată comunicatul celor de la ANM

„Intervenim punctual pe fiecare situație în parte la acest moment. Nu am ce comandament să fac deocamdată. M-ați sunat să vă spun ce facem acum. Deocamdată intervenim pe fiecare situație în parte. Nu avem o rețetă la momentul acesta pentru situația asta”, a precizat Aurelian Bădulescu

„Depunerile semnificative de gheață se vor menține pe tot parcursul intervalului. Vântul va sufla slab și moderat-viteze de până la 30km/h. Temperatura va fi de -2 grade Celsius și -1 grad Celsius”, conform ANM.

Articolul Moscova, lovită de o furtună istorică! Cea mai puternică din ultimii 70. FOTO apare prima dată în…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata