Moţiunea de cenzură: Guvernul marionetă al penalului Liviu Dragnea trebuie să plece azi

0

''Guvernul marionetă al penalului Liviu Dragnea trebuie să plece azi'', se arată în textul moţiunii de cenzură a Opoziţiei, document intitulat ''Ajunge! Guvernul Dragnea – Dăncilă, ruşinea României!'', semnat de 163 de parlamentari.

"Guvernul marionetă al penalului Liviu Dragnea trebuie să plece azi! Aceasta nu este o cerere a Opoziţiei, ci o urgenţă naţională! Grupul infracţional organizat, condus de Liviu Dragnea, care s-a instalat la conducerea României, a slăbit statul, ca să şi-l supună, într-un moment în care avem nevoie de fim puternici, azi mai mult ca oricând. Afirmăm cu putere şi cu toată responsabilitatea că este periculos pentru interesele naţionale ca ţara să rămână pe mâna acestui grup infracţional organizat, care distruge statul de drept şi dinamitează stabilitatea politică şi economică a României, într-un moment de instabilitate internaţională. Cei care vor încerca să-l salveze, din nou, pe Liviu Dragnea, împotriva României, vor purta pe umeri o răspundere istorică. Pentru că alegerea pe care o veţi face azi, doamnelor şi domnilor din PSD, ALDE şi UDMR, este între Liviu Dragnea şi România", se arată în textul moţiunii de cenzură transmis AGERPRES de Biroul de presă al PNL.

Parlamentarii Opoziţiei se adresează în mod punctual premierului Viorica Dăncilă: '''Programul de guvernare este lege, dacă nu o respecţi, te consideri demisionat! … Eu nu pot să-mi permit să vin cu un program de guvernare pe care românii să îl voteze şi după aia să mai am curaj să merg pe stradă. Eu aşa ceva nu fac!'. Asta spunea în urmă cu doi ani un personaj sinistru pentru România, care astăzi stă ascuns în propriul stat paralel şi care pregăteşte zi de zi atacuri la adresa statului de drept şi la independenţa instituţiilor statului român. Atunci când aţi fost învestită, documentul aprobat de Parlament se numea 'Programul de Guvernare 2018-2020'. Toate acţiunile…

Citeste continuarea pe Agerpres.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata