Moţiunea de cenzură/PNL, USR, PMP: Dacă respectăm România, este momentul să trimitem Guvernul Dăncilă acasă

0 97

Parlamentarii PNL, USR şi PMP Florin Cîţu, Ionuţ Moşteanu şi Robert Turcescu au declarat, vineri, după depunerea moţiunii de cenzură, că Guvernul Dăncilă trebuie trimis "acasă", Cîţu precizând că un grup important de senatori de la putere intenţionează să voteze moţiunea.

"Astăzi am depus moţiunea de cenzură "Ajunge! Guvernul Dragnea – Dăncilă, ruşinea României!" Este o moţiune de cenzură pe care eram obligaţi să o depunem, având în vedere starea în care această guvernare a dus România astăzi, dar mai ales având în vedere viitorul sumbru pe care îl întrevedem dacă această guvernare rămâne în România. Este foarte important să realizăm momentul acestei moţiuni, care este momentul adevărului. Astăzi în România avem grupări politice care spun că respectă valorile europene, respectă tot ce înseamnă să fii european, se mândresc să facă parte din familia europeană şi din familiile europene, partidele politice care astăzi conduc Europa, totuşi, la ei acasă susţin o coaliţie care a distrus România în ultimii doi ani de zile şi care a îndepărtat România de Europa. A venit momentul să lămurim acest lucru în societatea noastră şi să facem ceea ce spunem. Dacă respectăm Europa, România este momentul să votăm această moţiunea de cenzură şi să trimitem guvernare acasă", a afirmat senatorul PNL Florin Cîţu.

Întrebat despre şansele de a se se strânge semnăturile pentru adoptarea acestei moţiuni, Cîţu a precizat că discuţiile continuă.

"Şi colegi de la PRO România au semnat acest document. Avem şi semnăturile lor. În al doilea rând, vreau să vă spun că discuţiile continuă până în ultimul moment cu parlamentarii PSD şi UDMR şi vă spun că există pentru prima oară la Senat un grup important de senatori care doreşte să voteze această moţiune. S-ar putea să avem surprize mai mult ca sigur la Senat, unde mai mulţi senatori vor vota aceasta moţiune….

Citeste continuarea pe Agerpres.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

x