Mugur Isărescu a refuzat să vină la audiere în Parlament: „BNR nu dorește să se implice în dezbateri politice”

0 122

fuȘeful Băncii Naționale a României, Migur Isărescu, a refuzat să vină la audieri în Parlament, la comisia economică din Senat. Acesta a transmis o scrisoare adresată senatorului ALDE Daniel Zamfir, în care arată că #participarea la discuții născute din știri false, fără nicio legătură cu realitatea, din interpretări personale ale unor analiști ori jurnaliști pot să umbrească scopul principial corect de a lămuri unele situații apărute în societate„.

Guvernatorul spune că „BNR nu dorește să se implice în dezbateri politice”.

„Este în folosul întregii societăți ca asemenea dezbateri, cum ar fi cea propusă de dvs., trebuie să aibă loc fără presiuni, fără conotații acuzatoare și trebuie să fie bine pregătite. De aceea, nu este oportună participarea BNR la dialogul propus de dvs. pentru astăzi”, încheie Mugur Isărescu.

Senatorul Daniel Zamfir, de la ALDE, a scris, pe Facebook, că marţi a fost chemat în Parlament guvernatorul BNR Mugur Isărescu, la comisia economică din Senat.

„E TIMPUL SA FACEM DREPTATE! Unele dintre răspunsuri pe care le așteaptă domnul Dragnea, le putem afla marți, când îl așteptăm pe domnul Isărescu la Comisia Economică a Senatului. Dar dincolo de explicații, deputații pot face ceva concret și rapid sa curme suferințele a milioane de romani: Săptămâna viitoare e în mâna domnului presedinte al Camerei Deputaților sa se voteze legile impotriva camatariei și în favoarea debitorilor! Peste patru milioane de familii de români merita o reparație a nedreptăților! Cred că un asa cadou de Crăciun, merită, domnule Dragnea! Doamne ajută!”, a scris Zamfir.

Citeşte şi: Secureanu vrea să o ducă pe „Vrăbi” în Italia, de Sărbători. Instanța e de acord, DNA se opune….

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata