Nancy Bush Ellis, sora lui George H.W. Bush, a decedat în urma complicaţiilor COVID-19

0 149

Fundaţia George şi Barbara Bush a anunţat că Nancy Bush Ellis, sora fostului preşedinte american George H.W. Bush, a murit în urma complicaţiilor COVID-19, la vârsta de 94 de ani, transmite luni dpa.

‘Suntem trişti să anunţăm că iubita soră a preşedintelui Bush, Nancy Bush Ellis, a încetat din viaţă’, a anunţat fundaţia fostului preşedinte George Bush jr. şi a soţiei sale. ‘Condoleanţele şi rugăciunile noastre sunt alături de familiile Ellis şi Bush, amintindu-ne o femeie remarcabilă care a adus bucurie şi lumină lumii’.

Astfel că Alexander Ellis III, fiul lui Nancy Bush Ellis, a declarat pentru New York Times că mama sa a murit la un centru rezidenţial din Concord, statul Massachusetts, din cauza complicaţiilor maladiei COVID-19. Ea fusese spitalizată cu febră în decembrie, a precizat Alexander Ellis.

În viaţa sa, Nancy Ellis Bush a fost ea însăşi activă în politică. O militantă pentru mediu care a donat pentru cauze şi organizaţii progresiste, Ellis Bush a făcut campanie în mai multe rânduri pentru fratele ei şi pentru fiii acestuia, George W. Bush şi Jeb Bush.

Aceasta s-a concentrat în special pe campanii în afara ţării pentru a-i încuraja pe americanii expatriaţi să se înregistreze pentru a vota.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata