Nelu Barbu: Bugetul Ministerului Apelor şi Pădurilor – suplimentat cu 194,6 milioane de lei

Bugetul Ministerului Apelor şi Pădurilor a fost suplimentat marţi cu suma de 194,6 milioane de lei, pentru realizarea, în regim de urgenţă, a unor lucrări pentru prevenirea şi înlăturarea fenomenelor meteorologice periculoase, calamităţilor naturale, produse de inundaţii în perioada februarie – mai, a declarat purtătorul de cuvânt al Executivului, Nelu Barbu.

"În şedinţa de Guvern de astăzi s-a aprobat suplimentarea bugetului Ministerului Apelor şi Pădurilor cu suma de 194,6 milioane de lei, din Fondul de intervenţie la dispoziţia Guvernului. Suma aceasta se utilizează pentru realizarea, în regim de urgenţă, a unor lucrări pentru prevenirea şi înlăturarea fenomenelor meteorologice periculoase, calamităţilor naturale, produse de inundaţii în perioada februarie – mai 2019", a spus purtătorul de cuvânt al Guvernului, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria.

Nelu Barbu a menţionat că aceste lucrări se vor realiza pe cursurile de apă din 16 judeţe. AGERPRES/(A – autor: Dana Piciu, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Ady Ivaşcu)

Citeste continuarea pe Agerpres.ro

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata