Nicuşor Dan anunţă schimbarea conducerii Spitalului Colţea

543

În data de 21-07-2021, primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat că a decis să nu-i mai prelungească mandatul directorului Spitalului Clinic Colţea, Mircea Lupuşoru.

„Am hotărât să nu mai prelungesc mandatul directorului Spitalului Clinic Colţea, Mircea Lupuşoru. E nevoie de o nouă conducere a acestui spital şi va urma un concurs pentru asta”, a scris Nicuşor Dan, pe Facebook.

El a adăugat că, până la organizarea concursului, interimatul va fi preluat de „un bun profesionist din domeniul sănătăţii” şi anume, medicul epidemiolog Paul Daniel Iordache, doctor al Universităţii Reykjavik din Islanda şi asistent universitar la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti.

„Hotărârea mea fusese luată cu ceva vreme în urmă, iar schimbarea conducerii e primul pas din reforma necesară în acest spital şi în alte spitale din subordinea Primăriei Capitalei. Le mulţumesc medicilor care au semnalat inclusiv astăzi problemele de management din spital”, a explicat Nicuşor Dan.

Sursa: agerpres
Citește și
1 Comentariu
  1. Marta Nora Ţărnea spune

    Asta îmi aduce aminte de o demitere celebră. Oare managerul se va adresa CEDO pentru că nu are instanţă de apel??? PS Instanţa de apel – recurs se va institui prin lege după decizi CEDO doar pentru procurorii demişi prin proceduri care respectă Constitutia???? Sau chiar se va respecta egalitatea în faţa legii şi atunci schimbarea unor persoane va dura mai mult decât dacă ar fi lăsaţi să-şi termine mandatul?????

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata