Noi gafe marca Petre Daea, după epopeea cormoranilor: ”Să „iese” grâul”


După epopeea cormoranilor care fac baie în piscină, ministrul Agriculturii, Petre Daea, a continuat seria luărilor sale de poziție controversate. De această dată, ministrul a vrut să arate fanilor săi de pe Facebook care este starea culturilor și a făcut o relatare de pe un câmp, cu mâna în pământ.

Ministrul a fost atât de concentrat la semințe încât a făcut câteva gafe în exprimare, greșeli gramaticale în toată puterea cuvântului, relatează Digi24.

„Să vedem ce-i aici. Ăsta a apucat să iese (corect: să iasă, n.r.). Ne-a ajutat vremea acum. Căldură și umiditatea i-a permis (corect: i-au permis, n.r.) să iese (corect: să iasă, n.r.) din… să iese (corect: să iasă, n.r.) afară, să răsară. E bine. Are densitate. Acuma trebuie… trebuie fertilizat imediat, trecut la fertilizare. Cum se îngheață (corect: îngheaţă, n.r.) puțin solul, trebuie intrat la fertilizat. Ne-a ajutat vremea. Hai!” a spus Petre Daea, în direct pe rețeaua de socializare.

Citește și: 48 de ore care au uluit lumea! Rezumatul cazului incredibil al impostorului Matthew Mode, care a fost arestat a doua zi după publicare, în timp ce povestea sa a ajuns pe tot mapamondul

 

Post-ul Noi gafe marca Petre Daea, după epopeea cormoranilor: ”Să „iese” grâul” apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata