Noul Passat chinezesc a ajuns mai devreme pe internet

0

Volkswagen muncește la o versiune mai bună a Passat-ului european, iar varianta chinezească – ajunsă mai devreme pe internet, ne-ar putea oferi informașii importante despre cum va arată aceasta.

Întâmplarea face ca primele sale poze oficiale să fi ajuns pe internet mult mai devreme decât ar fi trebuit, motiv pentru ca toată lumea să se întrebe încă de pe acum: va prelua și versiunea destinată publicului de pe Bătrânul Continent schimbările suferite de varianta vândută asiaticilor?

Șansele ca cele două modele să-și împartă partea frontală inspirată de generația cu numărul trei a Volkswagen-ului Touareg sunt extrem de mari. Mari sunt și șansele ca asemănarile între Passat-ul european și automobil destinat pieței din China să se limiteze la acest element estetic.

Rămânând pentru o clipa la versiunea destinată publicului de pe Bătrânul Continent, printre schimbările oferite de varianta respectivă s-ar mai putea numără și o motorizare turbo de 1.5 litri. Unitatea în cauza va înlocui actualul 1.4 TSI și este disponibilă deja, cu 130 sau 150 CP sub capota, pe Golf. VII.

Însă, clienții Passat-ului chinezesc vor avea de ales între un propulsor 1.4 TSI de 150 CP și un 2.0 turbo oferit în două configurații diferite de putere: una care dezvoltă 186 CP, iar alta care produce undeva în jurul a 220 CP.

Sursa: News 24 Romania.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata