Nuclearelectrica vinde energie în valoare de 117,5 milioane de lei către Electrica

Pentru perioada 1 iulie – 31 decembrie 2020, cu o valoare de 117,5 milioane de lei, Nuclearelectrica (SNN) a incheiat un contract de vanzare a energiei catre Electrica Furnizare, potrivit unui raport remis, vineri, Bursei de Valori Bucuresti.

„Valoarea cumulata a contractelor incheiate cu Societatea Electrica Furnizare S.A. de catre SNN in calitate de vanzator de la inceputul anului 2020 depaseste 10% din cifra de afaceri neta a companiei, la nivelul situatiilor financiare anuale aferente anului 2019, motiv pentru care, in conformitate cu prevederile art. 234 litera i) din Regulamentul ASF nr. 5/2018, SNN are obligatia de a raporta inclusiv valoarea cumulata a acestor tranzactii”, potrivit producatorului de energie.

Astfel, in termen de 10 zile lucratoare de la data emiterii acesteia plata se va efectua, iar factura se emite nu mai tarziu de cinci zile lucratoare dupa incheierea fiecarei luni contractuale.

Compania Nuclearelectrica este detinuta de statul roman in proportie de 82,5%, restul actiunilor fiind tranzactionate la Bursa de Valori Bucuresti.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata