O femeie a murit după ce a fost înjunghiată de o tablă desprinsă de vânt

Accident teribil! O femeie din Mănești, Prahova, s-a stins din viață după ce o bucată de tablă care s-a desprins din cauza vântului a tăiat-o în jurul gâtului, relatează observatorulph.ro. Aceasta avea vârsta de 50 de ani și a fost tăiată de o tablă despreinsă de la o toaletă din curte. Din nefericire, medicii veniți la fața locului pentur a-i acorda priele îngrijiri, nu au mai putut face nimic. Cum s-a petrecut totul?

Accident sinistru! O femeie din Mănești a murit după ce a fost tăiată de o tablă

O femeie în vârstă de 50 de ani din Mănești, Prahova, a decedat din cauza unei table suflate de vânt. Aceasta s-a desprins de pe toaleta sa din curte și a tăiat-o exact în zona gâtului. Medicii veniți la fața locului nu au mai putut face nimic, astfel că au constatat decesul. În cazul acesta a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Oamenii legii au continuat cercetările pentru a stabili cauzele și împrejurările producerii incidentului în cauză.

Incident de-a dreptul șocant! Prahoveanca s-a stins din viață în cursul zilei de sâmbătă, 17 martie. Femeia a ieșit în curtea casei sale, iar după câteva zeci de minute a fost găsită fără suflare, situată într-o baltă de sânge. Rudele au chemat ambulanța, dar echipajul medical a constat că victima a suferit o tăietură în zona latero-cervicală, „cu intersectare vasculată”, iar, din păcate, nu au mai putut face nimic. Sângerarea produsă de tăietura tablei desprinsă de vântul puternic i-a adus sfârșitul.

O femeie din Prahova a murit după ce o tablă suflată pde vânt a înjunghiat-oO femeie din Prahova a murit după ce o tablă suflată pde vânt a înjunghiat-o

Accident șocant în Prahova!

Raluca Brezeanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Prahova a declarat că olițiștii, din primele cercetări, au stabilit faptul că bucata de tablă ar fi fost desprinsă de vânt de pe acoperișul toaletei din curte “O femeie de 50 de ani, găsită decedată, cu plagă tăiată accidental la nivelul gâtului, cu…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata